Roushov supercharged Mustang može biti dovoljno snažan da koži nekoliko Hellcats - Automobili - 2019

Anonim

Hellcats je proklet: Roush je ovdje da kaže ljudima da je ovo ponija.

Dodgeov HEMI-tastic Challenger i punjač Hellcats sigurno su dobili puno pažnje kada su stigli na ulice. 6, 2-litreni supercharged V8 koji daje oba automobila 707 konjskih snaga i 650 kilograma stopa momenta je dobro svidio preko odbora. To je možda malo zašilo stvari Fordovim obožavateljima koji imaju novu Mustang da se uzbudi, ali Roush je dobio leđima s kitom koji će izazvati Dodgeov mačak da popuni kutiju za smeće.

Faze faze 2 i faze 3 još se uvijek obrađuju, no kuća za ugađanje je objavila video o Mustangu 2015. koji je pogodio dyno dok je sportirala neke od ovih nadogradnji. Počevši, motor pakira komplet kompresora stupnja 1 koji u sebi ima nekoliko modifikacija za maksimiziranje izlaza. Baciti nove mlaznice za gorivo, opremu za gorivo pumpe i nekoliko novih kalibracija, a rezultat je nevjerojatan.

Oni uspijevaju preuzeti Mustangov 5.0-litreni V8 i gotovo dvostruko veći od prvotne 435 konjske snage koju stvara, upravljajući 800 KS na ručici. Dno test pokazuje da ovaj Mustang sada spušta 747 konja kroz stražnje kotače, kao i magarca 599 funti noge momenta. Snaga je mnogo više od onoga što Dodge donosi, no ipak ga ne pobjeđuje. Ipak, dovoljno gutljaj koji bi svakom navijačima Dodgea trebao biti nervozan.

Snimke automobila na valjanoj cesti su sjajne i sve, ali želimo vidjeti praktičnu primjenu. Prije nego što kasnije, netko će dobiti novi Roush Mustang pokraj Hellcat, i nadamo se da smo barem pod prigušenjem nastanka kakofonije mišića automobila. Vrijeme će reći hoće li Hellcats skinuti moćni Mustang, ili ako Roushova kreacija skine mačke.