Peugeot oslobađa 875-konvencionalni digitalni superauto za Gran Turismo 6 - Automobili - 2019

Anonim

Pariz-based Peugeot predstavio je futuristički novi koncept dizajniran posebno za Gran Turismo 6.

Jednostavno nazvan Vision Gran Turismo, Peugeotov koncept ima oblik niskotlačnog, niskosrednog superautomobila koji se ističe kao jedan od automobila najagresivniji izgleda koji je tvrtka objavila u posljednjoj memoriji. Prednji kraj karakterizira par oštrih prednjih svjetala i četveronožne rešetke s velikim Peugeot emblemom, a na stražnjoj strani se dobiva spojler koji se automatski širi, ogromne ventile za prozračivanje dviju ventila koji usmjeravaju zrak daleko od odjeljka motora i potpisa proizvođača automobila repne svjetiljke u obliku krakova.

Vizija Gran Turismo vozi na srednjim zaključavanjem 22-inčnim aluminijskim kotačima ispred i 23-inčnim jedinicama natrag.

Povezano: Peugeotov divlji 500-horsepower 308 R HYbridni lukovi u Šangaju

Snaga za Vision Gran Turismo koncept dolazi od srednje montiranog 3, 2-litarskog V6 motora koji koristi par velikih turbopunjača za izradu 875 digitalnih konjskih snaga. Šesterobočetni stisak prenosi se na sva četiri kotača preko ručnog mjenjača s šest stupnjeva prijenosa, a masivni Brembo kočnice sve okreću zaustavljanje.

Virtualni koncept savjetuje skalu na samo 1, 929 funti zahvaljujući velikom korištenju laganih materijala. Može doseći 62 km / h sa zaustavljanja u leđnom koraku od 1, 73 sekunde, što je čini najbržom Peugeotovom ikad izgrađenom zemljom milje.

Naravno, gore navedene specifikacije su čisto hipotetski jer Vision Gran Turismo nikada neće vidjeti svjetlost koja čeka na kraju proizvodne linije. Peugeot obećava da će njegov najnoviji koncept biti dio besplatnog ažuriranja za Gran Turismo 6 koji će biti objavljen u vrlo bliskoj budućnosti, no precizniji vremenski okvir nije bio dano.

Igrači koji u svoju garažu dodaju Peugeot Vision Gran Turismo moći će se natjecati protiv sve većeg broja virtualnih superkarova, uključujući Volkswagen GTI Supersport, retro-inspiriranu Alpine Vision Gran Turismo i Chevrolet Chaparral 2X s laserskim snopom.