Matt LeBlanc ne radi samo na ponovnom susretu s prijateljima, nego je i ... domaćin Top Geara? - Automobili - 2019

Anonim

Unatoč izvješćima o nekim pitanjima iza scene, BBC još uvijek radi na pokretanju nove inačice Top Geara ovog svibnja. Mreža je prošle godine najavila radijskog domaćina i Ferrarija entuzijasta Chris Evans kao glavni predstavnik, ali sada je još više imena visokog profila povezana s režiggered car showom.

Matt LeBlanc će se pridružiti Evansu, "čarobnom vozaču" The Stig, a eventualno i dodatnim predstavnicima kada se show ponovo pokrenu, Top Gear najavio na svojoj web stranici. Iako je najpoznatiji po igranju Joeya Tribbiana na Friends, LeBlanc je također tipičan automobil koji se već pojavio na Top Gearu . U tim prethodnim nastupima, LeBlanc je pokazao da nije baš slush iza volana.

Postao je najbrži krug za "Zvijezda u kategoriji s povoljnim cijenama" u emisiji, u kojoj su slavni gosti preplavili stazu Top Gear u malim gospodarskim automobilima. LeBlancov 1: 42.1 krug u Kia Cee'd nikad nije bio pretučen, pa kad se pojavi nova verzija Cee'da, tada je domaćin Jeremy Clarkson letio natrag kako bi usporedio dva automobila natrag na leđa. LeBlanc je također domaćin isječaka Top Gear utrka koji će navijače nadolaziti sve dok se Evans ne vodi serija premijera, a njegove epizode show prethodno emitirane na BBC Dva, isti kanal kao i Top Gear .

Casting LeBlanc definitivno mijenja stvari. Prethodno tri top Gear domaćini bili su svi automobilistični novinari koji su se baš pretvorili u televiziju, ali za ovu verziju, BBC se oslanja na zabavljače, koji su samo obožavatelji automobila. To ima smisla, jer emisija nije postigla svoju popularnost samo fokusiranjem na automobile.

I u mješavini može biti i nekoliko automobilskih zvijezda. Top Gear kaže da će uskoro biti više vijesti o "dodatnim članovima", a već su objavljeni izvještaji o tome kako će na sajmu nastupiti stručnjak Nürburginga Sabine Schmitz i britanski automobilski novinar Chris Harris. Bivši vozač Formule 1 David Coulthard također je glasan da ima neku neodređenu ulogu.

U međuvremenu, prethodni Top Gear kontingent Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May nastavljaju raditi na novoj karijeri za Amazon. Očigledno su već navodili Ferrari LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder za jednu epizodu, tako da je američka emisija mogla dati Top Gearu utrku za svoj novac.