LAPD boduje patrolni automobil koji odgovara Rodeo Driveu s novim Lamborghini Gallardom - Automobili - 2019

Anonim

Do sada bi svaki zupčanik trebao znati o policiji u Dubaiju i njegovoj fantastičnoj floti egzotičnih automobila, uključujući Lamborghini Aventador.

Nažalost, američke policijske uprave nisu imale resurse za takvu promidžbu. Do sada.

Auto i Vozač izvješćuju da je Policijski odjel Los Angelesa sada imao crno-bijeli Lambo koji je nazvao svoje, a ne, kazne za parkiranje u Grad anđela nisu podignute na povijesne uspone.

To je zato što je ovaj Lamborghini Gallardo posuđen od Nathalie i Travis Marg, vlasnici telekomunikacijskog izvođača Light Source 1. To je policijska livreja uklonjiva vinilna folijom, a vjerojatno će ovaj superautor dobiti nešto bolji tretman od starenja LAPD-a Ford Crown Victorias,

Kao i zbirka egzotičnih automobila policije u Dubaiju, LAPD Gallardo će se koristiti za odnose s javnošću, posebice dobrotvornim događajima koje provodi LAPD tim za podršku zrakom. Njezin 5.2-litreni V10 uopće ne bi bio vrlo koristan u zloglasnom prometu grada.

Supercar spotters također će primijetiti da ovo nije najnoviji i najveći Lamborghini. To je rani model Gallardo, tako da nema nikakvu kozmetičku ili poboljšanu izvedbu različitih verzija Lamboovog "entry-level" modela primljenog tijekom svoje desetogodišnje vožnje.

Možda će LAPD naći stranku koja je spremna zajamčiti novo 2015 Huracán LP610-4. Do tada, Lamborghini je i dalje Lamborghini.