U ovom gradu Sjeverne Dakote, svatko dobiva licencu motocikla - Automobili - 2019

Anonim

Wisconsin i Dakotas su Harley, bez sumnje. Milwaukee je dom Harley-Davidsonova sjedišta, a 10-dnevni Sturgisov motorni rally u Sturgisu, Južna Dakota, najveći je u SAD-u, s rekordnim 739 000 sudionika u 2015. A sada se Ryder, Sjeverna Dakota, biti prvi grad potpuno licenciran za motocikle, prema Motorcycle.com.

Ryder je grad u trećoj četvornoj četvrti u jugozapadnoj Sjevernoj Dakoti s 85 stanovnika. U subotu, 3. lipnja 2017., svatko tko ima pravo, više od 50 Ryderovih stanovnika u dobi od 16 do 70 godina, potpisao je ovog ljeta natjecanja za jahanje motocikla South Prairie škola u susjednom Minotu, Sjeverna Dakota.

Prema Forbesu, samo je nekoliko Ryderovih stanovnika posjedovalo motocikle, a većina, osobito tisućljeća grada, imala je percepciju da je vožnja biciklom teško naučiti. Harley je donio JumpStart Rider Experience setup na događaj. "Iskustvo" je poseban štand koji podupire motocikl tako da ljudi mogu dobiti osjećaj kontrole i kako se osjeća kao da sjedi na motociklu.

"Grad Ryder pozdravlja urlik motora Harley-Davidson u glavnoj ulici", rekao je gradonačelnik Ryder Jody Reinisch. "Izuzetni smo što možemo vidjeti nekoliko generacija Ryderovih stanovnika na motociklima učenja, pokušaje novog životnog iskustva i uživanje u ljepoti našeg grada i okolice kao nikada prije."

Kako bi potaknuo i podržavao događaj, Harley-Davidson je platio da gradski vodeni kula oslikane narančaste i crne boje tvrtke logotipom marke. Vodeni toranj je trebao slikarstvo, a grad ga nije mogao priuštiti, kaže gradonačelnik Reinisch. Zauzvrat, gradonačelnik predstavio predstavnike Harley-Davidson s ceremonijalnim ključem grada. Ryder također mijenja ime u "Vozače" do Praznika rada.

Sve strane izjavljuju događaj uspjehom, iako su neki građani bili u početku skeptični. "Neki građani smatrali su užasnim da pozivam Harley-Davidson u grad", rekao je Reinisch. "Sve što smo znali o motociklima bile su biciklističke bande u filmovima pa su se bojali. No, Harley je došao i napravio hrpu videozapisa i fotografirao, a prije događaja u subotu, 100 posto grada bilo je iza nas. "