Hondaov novi Civic Coupe otvara stil i sadržaj za 19, 885 dolara - Automobili - 2019

Anonim

Honda je najavila cijene za sve novo 2016 Civic Coupe. Iako bih tvrdio da postoji još puno više automobila od prethodne modele godine, Honda je samo označila kompaktni automobil koji navodi cijenu od 760 dolara od verzije 2015. godine 19 i 125 dolara.

U iznosu od 19 885 dolara, uključujući 835 dolara u odredišnim pristojbama, Civic Coupe LX 2016 je 410 dolara više od četveronožnog bratstva i ima sličan čvrsti broj standardnih značajki. Vozila s osnovnim spekulacijama dolaze s LED svjetiljkama, 5, 0-inčnim audio sustavom, 16-inčnim kotačima i 2, 0-litarskim četverocilindrom koji čini 158 KS i 136 stupnjeva momenta.

Jedinstveno na dvosatnim vratima je 21, 685 LX-P trim i CVT mjenjač, ​​moonroof, ulaz bez ključa s paljenjem gumba i daljinski motor starter. Da bi imali dio turbo, Honda EX-T trim prodaje za 23, 135 i ima 1, 5-litreni turbo punjeni četverocilindar koji isporučuje 174 KS i 162 lb-ft. okretnog momenta. Također je uključen u paket EX-T 7, 0-inčni sustav za infotainment, automatsku kontrolu klime i grijana sjedala. Za moj novac, ovaj trim razini je pobjednik. Honda novi turbo motor je poslastica, a novi infotainment sustav jedan je od najboljih u kompaktnom razredu.

Ako biste, međutim, željeli slojiti više dobara, EX-L inačica nudi kožnu presvlaku i retrovizor s automatskim zatamnjivanjem za 24, 260, ili možete izaći s Touring trimom. Za 26, 960 dolara, Honda snabdijeva svoj aktivni sigurnosni sustav Honda Sensing (vrlo sofisticiran i intuitivan skup značajki), Garmin navigaciju, LED prednja svjetla, brisače osjetljive na kišu i grijana ogledala. Oba ova vrhunska presvlaka su zapravo jeftinija od svojih limuzina.

U pogledu samostalnih opcija, nema mnogo, pogotovo jer Honda nije odlučila ponuditi svoj Honda Sensing sustav kao dodatak, kao što je to slučaj kod coupea. Samo LX je dostupan s Hondaovim izvrsnim ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa (za sada), ali očekuje kako sedan i coupe ponuditi šest-brzinu prije godinu dana na EX-T trimovima.

Hondaov novi coupe prodaje se 15. ožujka u trgovinama širom zemlje.