Zbogom, gullwings: Pagani je topless Huayra koji će biti izgrađen u novom pogonu ovog rujna - Automobili - 2019

Anonim

Coupe verzija Pagani Huayra može završiti, ali daleko je od pjesme labudova za super-karneval pod imenom breathy. Sada je vrijeme za proizvodnju verzije sa stražarstvom, a Pagani je najavio vrijeme i mjesto gdje će krenuti.

Pagani predstavnik je rekao Autovisieu kako će se vrhunska verzija drugog superautora graditi u novom pogonu … do ulice. Ova nova tvornica omogućit će luksuznom automakeru povećanje svoje godišnje proizvodnje na 300 automobila, ali to je samo ono što je sposobno. Kako bi zadržao ekskluzivnost automobila (100 jedinica po modelu nije dovoljno ekskluzivna, očito), Pagani će zadržati tvornicu na 45 godišnje.

Pagani Huayra

Kao što je gore spomenuto, vožnja Huayra roadstera bit će zadržana na 100 jedinica, baš kao i coupe verzija. Svaki od njih bit će opremljen AMG-ovim dvostrukim turbopunjačem od 6, 0 ​​litara V12 koji pokreće 720 konjskih snaga i 740 funti stopa zakretnog momenta. Snaga se šalje na stražnje kotače kroz sedam brzinski sekvencijalni mjenjač. Coupe Huayra je sposoban skočiti od 0 do 60 u 3, 2 sekunde, preljev na oko 231 mph, s obzirom na dovoljno mjesta. Sigurni smo da inačica konvertibilne inačice neće pokazivati ​​prevelik pad u izvedbi, ako uopće.

Proizvodnja za Huayra postavljena je za rujan, tj. Kada će biti dovršen novi objekt. To će staviti automobil u red za svoje 2016 otkriti, što smo sigurni da vidite na jednoj od najvećih automobila pokazuje nakon blagdana.

Iza roadstera, osnivač tvrtke Horatio Pagani nagovijestio je da će "hardcore" verzija Huayre biti na putu kao "dar" svjetskim fanovima Pagana. Osim tog zafrkavanja, nije bilo ni spomenuti, ali ako se ovaj novi objekt koristi samo za djelić svog izlaza za Roadster, ima potencijal za neka buduća iznenađenja.