Uskoro dolazi u auto blizu vas: status Facebooka preko OnStar-a - Automobili - 2019

Anonim

OnStar je dužan nadograditi značajku kako bi odgovarao uslugama konkurentske Fordovog Sync glazbenog i informacijskog sustava. Prema Bloombergu, General Motors će dodati besplatne usluge priključivanja na Facebook na svoju uslugu pretplate na OnStar kasnije ovog mjeseca. Usluga trenutno pruža upozorenja o nezgodu, upute, dijagnostiku vozila i pomoć na cesti u slučaju nužde.

Uz nadogradnju, OnStar će omogućiti uvijek značajku glasa u tekstu. Pretplatnici će moći koristiti glasovne naredbe za ažuriranje njihovog Facebook statusa i sustav će pročitati njihove najnovije poruke "vijesti".

To je samo početak mogućnosti glasovnog teksta. OnStar testirala je tehnologiju koja čita tekstualne poruke korisnicima i omogućuje korisnicima da odgovore koristeći unaprijed postavljene odgovore.

Upravo je vrijeme za General Motors, igrajući ulogu Fordu. Sinkronizacija je neko vrijeme imala zabavne značajke, a Ford je objavio Sync nadogradnje za siječanj, koji će uključivati ​​društvene umrežavanje, pregledavanje weba i kontrole palica za iPod.

Auto stranica Jalopnik nagađa mobilnu aplikaciju Trapster će također biti uključena, na temelju prošle tvrtke izjave. Trapster omogućava korisnicima da drugima vozači na glavi o lokacijama brzina trap, pratiti automobila putuju zajedno u konvoju, te dobiti informacije u stvarnom vremenu o prometnim gužvi, ceste i izgradnju.

Bloomberg je također izvijestio da OnStar može početi pružati zabavne i informacijske usluge koje povezuju na pametni telefon korisnika bez pretplate ili naknade. OnStar trenutno ima pametne aplikacije koje omogućuju vozačima praćenje razine napunjenosti plina ili baterijskog napajanja i upravljanje bravama i rogom vozila.

Trenutno dostupan na više od 30 vozila, General Motors će uključivati ​​OnStar na više od 40 automobila u svojoj prvoj liniji za 2011. godinu. Besplatno za prvu godinu na nekim modelima, cijene planova kreću se od 199 do 299 dolara godišnje.