Alfa Romeo je Giulia sedan koji se bori s 3 serije i nudi pogon na stražnjim kotačima, ubio nove motore - Automobili - 2019

Anonim

Alfa Romeo ima velike nade za nadolazeću Giulia sedanu. Prvenstveno usmjeren na BMW serije 3 i Audi A4, Giulia će biti Alfa prvi kompaktni sedan u nekoliko godina i svoj prvi pogon na stražnjim kotačima limuzina u više od dva desetljeća.

Budući da Giulia ima mnogo za život, Alfa ne ostavlja ništa za slučajnost, a novo izvješće ukazuje kako će pokrenuti nekoliko potpuno novih motora koji će na kraju potaknuti i druge članove tvrtke.

Naslovna grabilica će biti 1, 8-litreni četverocilindarski motor s dva turbopunjača, manja koja se pričvršćuje na niskim brojevima okretaja, a veća koja se udara pri višim brzinama motora. Uređaj s izravnim ubrizgavanjem i promjenjivim vremenom ventila, turbo četvorica čine 300 konjskih snaga pri 5, 600 okretaja u minuti i 295 kg s tri okretaja pri 3, 800 okr / min u svojoj najmoćnijoj konfiguraciji.

Opremljen s ovim motorom, Giulia će moći doći do 62 km / h sa zaustavljanja u šest sekundi i nastaviti do vrhunske brzine od 152 km / h za Autobahn. Vjerojatno će biti opremljen sustavom za pokretanje / zaustavljanje kako bi održao uštedu goriva.

Na raspolaganju će biti i brojni manje moćni motori s gorivom na benzin i dizel goriva, iako će uljna plamenika biti dostupna na našoj strani ribnjaka. Na drugom kraju spektra, Alfaov odgovor na moćnu M3 bit će vruća pričvršćena verzija Giulia pod nazivom Quadrifoglio Verde koju pokreće dvostruko turbopunjani 3.0-litreni V6 s više od 480 konjskih snaga.

Giulia će biti ponuđena s ručnim i dvostrukim mjenjačima, iako Alfa razumljivo predviđa da će stopa prijenosa za automatsku biti puno veća u Sjedinjenim Državama. Pogon stražnjeg kotača će postati standard, a nekoliko modela bit će dostupno s pogonom na sve kotače.

Alfa je šutio o Giuliji, a neki mediji izvješćuju da će se čak zvati i sasvim drugo. Svi će detalji biti idući pada kada se na Frankfurtskom sajmu automobila uvede dugo očekivani limuzin.