Kako popraviti motocikl - Bicikli i skuteri - 2019

Anonim

Nakon što je odlučio popraviti motocikl ili ga pripremiti za sljedeću sezonu rada, potrebno je slijediti određena jednostavna pravila popravka. Držeći se ovih pravila, ne morate tražiti vijak ili maticu koja je negdje smotana, a popravak samog bicikla će se obaviti kvalitativno, a vaši živci će biti netaknuti.

instrukcija

1

Prvo, potrebno je pripremiti potreban alat. Ovaj jednostavan set sastoji se od skupa tipki za rog i kapu, set odvijača; poželjno je imati skup glava.

2

Pripremite mjesto u prostoriji u kojoj će se izvršiti popravak, tj. uklonite sav višak koji može ometati popravak. Pred-kupite potrebne dijelove, ulja i maziva.

3

Prilikom pokretanja demontaže motocikla potrebno je zabilježiti redoslijed rastavljanja i rastaviti sve dijelove po redoslijedu rastavljanja. Slijedeći ovo pravilo uvelike će olakšati montažu motocikla .
Preporučljivo je čekićem lupkati zarđale orašaste plodove, a zatim navlažiti kerozinom.

4

Kako bi kvalitetno popravili motocikl, potrebno je sve raditi polako i pažljivo. Mora se imati na umu da kvaliteta popravka često ovisi o zdravlju vlasnika motocikla .

5

Nakon popravka možete pokrenuti testni motor i montirati motocikl na postolje. Zamijenite mjenjač. Istodobno uključite stražnji kotač, ne smije biti vibracija i buke, a glavčina kotača se ne smije zagrijati.

6

Nakon probnog rada i početnog testiranja motocikla, potrebno je napraviti probni rad na kratkoj udaljenosti. Tijekom probne vožnje treba pažljivo slušati rad motora motocikla, pazeći na sve ili buku. Obratite pozornost na rukovanje motorom i kvalitetu kočnica. Ako postoje bilo kakvi nedostaci, bolje je potražiti pomoć iskusnijeg motocikla .

Dobar savjet

Na Internetu možete preuzeti potrebne informacije o popravku željenog modela motocikla.