Kako prodati motocikl u 2017 - Bicikli i skuteri - 2019

Anonim

Mnogi ljubitelji tehnologije u garaži je stari motocikl koji je bio vjerni pratilac mladosti. I dan dolazi kad ga morate prodati. Prodavanje bilo koje opreme, što je skuplje, vrlo je teško. Cijena može biti čisto simbolična, a možda i prilično visoka - sve ovisi o državi i marki "željeznog konja". Na nekome je motocikl osjećaj cjelokupnog života, a njegova prodaja postaje ozbiljan test, stoga je potrebno pripremiti se za ovaj događaj i moralno.

instrukcija

1

Odlučite o konačnoj cijeni motocikla . Pogledajte na internetu za približnu cijenu ovog branda, uključite u njega prednosti i nedostatke. Zapamtite da previsoka cijena može odvratiti potencijalne kupce, a niska će vas natjerati da mislite da postoje neke ozbiljne mane. Postavite cijenu malo precijenjen, a kupac napraviti popust - on će biti zadovoljni, a vi ćete ostati u crnom.

2

Provedite pripremu prije prodaje: operite motocikl, očistite sjedala, provjerite rad svih instrumenata i komponenti. Ispravite sve nedostatke unaprijed, kako ne biste ušli u neugodnu situaciju, kada će potencijalni kupac primijetiti neke nedostatke.

3

Postavite oglas. To mogu biti internet, tiskani materijali, stupovi, pitati prijatelje da distribuiraju vašu ponudu među prijateljima. Navedite najpotpunije informacije o svom motociklu i, ako je moguće, priložite fotografiju oglasu.

4

Budite spremni na činjenicu da motocikl morate pokazati kupcima, neki će ga možda htjeti probati na djelu. Kada je kupac pronađen, uzmite polog od njega da mirno uklonite motocikl iz registra. Uostalom, ako u zadnjem trenutku posao ne uspije, onda ćete se nadoknaditi ovim neuspješnim pokušajem prodaje s tim novcem.