Kako otključati alarm - Rezervni dijelovi i uređaji - 2019

Anonim

Što učiniti u izvanrednoj situaciji kada auto alarm ne reagira na daljinski upravljač. Sve načine za dijagnosticiranje grešaka, onemogućavanje alarma i zaključavanja.

Trebat će vam

  • Upute za uporabu alarma
  • Dva daljinska alarma

instrukcija

1

Može se dogoditi da neće biti reakcije na vaše pokušaje razoružavanja automobila s daljinskog upravljača. Sirena ne "škripi", blinkeri ne trepću i, što je najvažnije, brave na vratima se neće otvoriti. Razlozi za ovu reakciju, točnije, njezina odsutnost može biti nekoliko:
1. Baterija daljinskog upravljača nije uspjela ili je daljinski upravljač neispravan.
2. Smetnje u komunikaciji
3. Smjestite bateriju u automobilu
4. Neispravna jedinica alarma

2

Potrebno je tražiti kvar u sustavu pomoću metode iznimke iz jednostavnog. Počnite s ključem. Promijenite bateriju u daljinskom upravljaču. Ako imate daljinski upravljač s LCD zaslonom, na njemu će biti jasno vidljivo punjenje baterije i periodično će se oglasiti zvučni signal upozorenja. Ako promijenite bateriju, a uređaj ne reagira na signal, uzmite drugi ključ za ključeve (uvijek ih ima dva u kompletu za alarm) i pokušajte ih isključiti. Ako je sve ispalo, onda je prvi ključni ključ neispravan ili ga treba reprogramirati.

3

Ako se obje tipke ne mogu razoružati automobilom, otvoriti vrata automobila ključem, sirena treba vrištati. Pronađite gumb Valet - gumb za isključivanje alarma. Položaj ovog gumba bi vam trebao biti prikazan u instalacijskom centru !! Otvorite upute za alarm, stavku "Hitno uklanjanje alarma bez daljinskog upravljača". I prema uputama radite manipulacije s paljenjem i tipkom Valet. Ako ste sve učinili ispravno, sirena će prestati vrištati i alarm će reagirati na daljinski upravljač.

4

Ako se uključi paljenje, žaruljice na ploči s instrumentima se slabo osvjetljavaju ili svijetli znak "niska razina napunjenosti baterije", automobil se ne pokreće, sirena stalno vrišti, što znači da je akumulator automobila mrtav. Za odspajanje sirene izvadite bljeskalicu iz baterije. Ako je sirena autonomna, isključite je ključem. Izvadite bateriju i napunite je ili je zapalite žicama s drugog stroja. U pravilu se takav kvar alarma javlja u ekstremnoj hladnoći. Ako imate slabu ili staru bateriju, nemojte dugo držati auto na niskim temperaturama. Nakon uklanjanja baterije, postavke se gase pri alarmu i daljinski upravljač će se morati reprogramirati.

5

Ako sve gore navedene radnje nisu pomogle, tada potražite alarmnu jedinicu ispod torpeda, odspojite sve žice iz konektora jedinice. Pokušajte pokrenuti auto. Ako se ne pokrene, tada se stvaraju blokade: paljenje, starter ili pumpa za gorivo. Da biste ih odvojili, smjestite žice od jedinice za alarm na standardni kabelski svežanj vozila. Ako se u kabelskom snopu očisti pravilna žica i na nju se priključe kabeli alarma, onda je to blokada. Odvojite žice alarma i spojite krajeve standardne žice. Ako je zaključavanje napravljeno i ako ste ga ispravno pronašli, auto će početi.

Obratite pozornost

Uvijek nosite upute za uporabu alarma u pretincu za rukavice

  • kako promijeniti bateriju u alarmu