Kako ukloniti obloge vrata - nepopularan - 2019

Anonim

Oštećenje unutrašnjih obloga vrata je uobičajeno u praksi bilo kojeg vlasnika automobila. Ponekad se mogu popraviti manje štete bez demontaže kućišta. Ali ponekad je možda potrebno potpuno rastaviti - na primjer, za zamjenu ili restauraciju. Također, potreba za uklanjanjem kože može biti uvjetovana činjenicom da se elementi koji se nalaze iza nje moraju popraviti ili zamijeniti.

Naravno, takva se usluga pruža u najmodernijim automobilskim servisima - stručnjaci se mogu vrlo brzo nositi s ovim postupkom. Ali ako želite ukloniti obloge vrata može biti sami.  1. Treba zapamtiti da u nekim modelima automobila, uklanjanje i ponovno instaliranje obloge vrata uključuje uništavanje podataka iz memorije greške motora, a osim toga, zaštitni kod radio prijemnika može se izgubiti. Sav posao treba obaviti tek nakon toga. Kako će se baterija isključiti.

  2. Ako se ogledala u automobilu podešavaju pomoću ručnog upravljanja, odvrnite pogonsku polugu prije uklanjanja obloge vrata. Da biste odvili polugu zrcala zrcala bez oštećenja, prvo uklonite poklopac malim tankim odvijačem.

  3. Dalje, morate ukloniti trokut trim vrata, au nekim modelima automobila treba ukloniti malim gumbom za zaključavanje vrata, koji se istovremeno uklanjaju s antistatičkim gumbom. Napravite sve gore navedene manipulacije pomoću odvijača, pokušajte da ne oštetite kućište - za to je dovoljno staviti odgovarajući komad kartona ispod oštrice odvijača.

  4. Nakon što uklonite sve poklopce, možete pažljivo ukloniti obloge vrata, izbjegavajući pritom oštećenja.