Kako kupiti automobil u Njemačkoj - Kupnja i prodaja - 2019

Anonim

Mnogi bi željeli kupiti automobil u Njemačkoj i uštedjeti novac. Može biti i nova i korištena.

Ako kupac želi osobno otići za kupnju automobila, onda se mora pobrinuti za vizu. To mogu biti i poslovni i obični turisti.
Kupiti automobil u Njemačkoj može samo kupac koji ima vozačku dozvolu. U Njemačkoj postoje ruska prava međunarodnog standarda. Ako je automobil kupljen preko punomoćnika, morate imati kopiju putovnice i punomoć.
Malo ljudi zna da ruski kupci imaju ista prava kao i lokalni stanovnici. Ali ako kupac ne zna jezik, onda on ne može imati koristi od zakona. Ako je u trenutku kupnje, u Njemačkoj, ispostavilo se da je automobil bio u ozbiljnoj nesreći, kupac ima puno pravo koristiti svoje privilegije ne samo za smanjenje ugovorne cijene, već i za popravke u jamstvenom roku.
Sljedeći slučajevi uključuju prekid ugovora, smanjenje cijene ili štetu:  • ako vozilo nema kvalitete koje je prodavatelj jamčio u trenutku kupnje,

  • ako prodavatelj vozila namjerno skriva svoje nedostatke kupcu.

Savjetujemo vam da po prvi put krenete na takvu kupnju s osobom koja je više puta kupovala automobile u Europi, on će vam pomoći kupiti auto u Njemačkoj dobre kvalitete ili po sniženoj cijeni, kao i ispričati nijanse ovog posla.
Ako ste napravili izbor, a vi samo trebate kupiti automobil u Njemačkoj, svakako pitajte prodavatelja o nesreći u kojoj je automobil ispao. Namjerno skrivanje tih informacija je kažnjivo.
Što se tiče uvrnutog brzinomjera, ova činjenica se odnosi na prijevaru. Ako trebate kupiti automobil u Njemačkoj i ta činjenica se ispostavi, onda se prodavatelj suočava ne samo s novčanom kaznom, već is zatvorskom kaznom. U ovom slučaju, njemački zakon je vrlo strog i nije podmićen. A ako kupac može dokazati nedostatke i povrede utvrđene (čak i riječima), prodavatelj je dužan vratiti novac.
Naši sunarodnjaci obično kupuju u Njemačkoj podržane automobile e ili d klase, kao i kamione opremljene opremom (na primjer, manipulator s dizalicom) i rabljene gume kvalitetnih rabljenih guma iz Njemačke. A ako niste spremni sami voziti u Europu za automobil, tada se možete obratiti uredima koji se već godinama bave vožnjom rabljenih automobila.