Kako zagrijati automobil - Popravak i servis - 2019

Anonim

Prije nadolazeće hladnoće, morate se uvjeriti da je automobil topao. U tom slučaju, čak i putovanje u automobilu zimi će biti udobno i ugodno za vozača i njegove putnike.

Da biste izolirali automobil, potrebno ga je sačuvati od propuha koji ne dopuštaju da u kabini ostane toplina. Uzrok propuha su deformirane gumene brtve, koje se zimi mogu naći iu poderanom stanju. Pogotovo se ova slika može naći na automobilima domaće proizvodnje. Da bi pronašli takvu grešku, potrebno je provjeriti nepropusnost vozila, za koju se vozi do pranja automobila, a pod tušem se utvrđuje je li slomljena ili ne (ulazak vode u kabinu).
Ekonomični vlasnici automobila, kako bi produljili vijek trajanja gume, počeli su ga lijepiti. No, taj postupak neće se vratiti istoj nepropusnosti. To je najbolje potrošiti 300-400 rubalja za novi set gume. Čim se brtve zamijene, u kabini će biti ugodnije.
Moguće je zagrijati automobil, zalijepivši automobil s posebnim materijalima (shumo i heat-insulation). No, u početku je potrebno odabrati pravi materijal, jer s vremenom, zbog niske kvalitete materijala, unutrašnjost automobila može mirisati neugodno. To je zbog činjenice da su neki od korištenih materijala savršeno upijaju vlagu, vodu, koja je uvijek u kabini. Nakon kratkog vremena, izolacija počinje ispuštati neugodan miris.
Također, možete zagrijati automobil i lišiti se radikulitisa i osteohondroze, provjeravajući upotrebljivost takvih funkcija kao "grijana sjedala". Ako je nema, onda možete kupiti bilo koji tepih s ovom funkcijom (danas se prodaju u velikim količinama). Cijena takvog tepiha može doseći 450-100 rubalja.
Također je moguće izolirati automobil uz pomoć predgrijača. Ta je tvorevina izmišljena za sve one koji žele da automobil bude topao čak iu zimskim mjesecima. A prednosti ovog uređaja obiluju. Motor automobila uvijek će se lako pokrenuti. I to će uštedjeti ne samo vrijeme i snagu vlasnika automobila, ali i smanjiti ukupno opterećenje baterije, smanjiti potrošnju goriva, a trošenje motora će biti puno manje. Osim toga, mnogi pre-grijači omogućuju zagrijavanje automobila nekoliko puta tijekom noći, uključujući i uobičajeni privjesak za ključeve ili mobilni telefon. Naravno, takva je funkcionalnost opravdana njegovom cijenom ($ 400-1000).

  • kako izolirati automobil 2019. godine