Kako proći ispit iz prometne policije od prvog puta u 2017 - Komunikacija s prometnom policijom - 2019

Anonim

Smatra se da je polaganje ispita u prometnoj policiji, pogotovo u krugu, često nepremostiva prepreka za dobivanje vozačke dozvole. Da bi prošao praktični dio ispita u prometnoj policiji nije vam se činilo previše kompliciranim, morate se sjetiti najčešćih pogrešaka koje su učinili mnogi vozači početnici i uvijek ih je primijetila oprezna prometna policija.

Prije svega - ne zaboravite kopča, podesite ogledala pod sebe, a ako imate lift na putu - ne stoje i ne zadržavaju na njemu za predugačak.

Obratite pažnju na prometnu policiju i pogreške u parkiranju, stoga taj zadatak uzmite što je moguće ozbiljnije. Zapamtite da bilo koja od gore navedenih grešaka, čak i jednom napravljena, često postaje uzrok nezadovoljavajućih ocjena na ispitu.

Da biste položili ispit u saobraćajnoj policiji s pozitivnim rezultatom, pokušajte pred-posjetiti ispitni postupak drugim vozačima početnika ili se raspitajte oko njih, na kojim greškama inspektor usredotočuje pozornost. U većini slučajeva, vozači pokušavaju u potpunosti i temeljito proučiti sve teorijske aspekte vožnje, ali ne posvećuju dovoljno pozornosti uvođenju svojih znanja u praksu. Ali upravo takvi pogrešni koraci uzrokuju ponovno polaganje ispita.

Na primjer, jedna od najčešćih pogrešaka tijekom ispita je sjecište čvrste linije. Mnogi inspektori, koji polažu ispit, upućuju vas da se okrenete u blizini raskrižja na kojem se isprekidana linija na cesti pretvara u čvrstu crtu. Nemojte pasti na takve provokacije - oni će se naknadno smatrati pogreškom, a ovaj put nećete moći položiti ispit u prometnoj policiji. U tom slučaju morate odgovoriti da je prema pravilima ceste, okretanje na ovom mjestu zabranjeno. Uvijek se oslanjajte na svoje znanje - oni će vam pomoći ne samo ne podleći provokacijama, već ćete se i samopouzdanije osjećati u vožnji automobila.

  • ispita prometne policije kako proći